Hej då, min vackra svarta.. ack jag skall sörja dig!


Aaaa, de där två veckorna gick snabbt, jag och el bastardo hade det väldigt skoj, har kommit på att vi har någon form av hat-kärlek på gång där..

Iallafall. hade det väldigt skoj och träffade massa folk som kommer att kommas ihåg, fick även reda på att i den väldigt mästerliga staden Chicago så har de ett förbud mot duvor i deras down-town (känd för ss som stan/centrum) och eftersom att duvor aldrig har varit speciellt kända för sin klyftighet så har de ju inte förstååt det än. Men icke ska nicke denna lag ska följas till punkt och pricka! Så staden har helt enkelt köpt in Hökar, ja dessa magnefika fåglar skall sträva ut med skyarna och besegra dessa kriminella luftburnaa sjukdomshärdar. 

Låter nice men det har hänt att hökarna sett fel och snorpat upp en och annan chiuauaayuaua- hund. 

Ja och för att ni sedan skall kunna ta del av min vackra titel på dagens inlägg så måste ni ju få en redig förklararing. jag blev helt enkelt av med min mobil igår och som jag saknar den underbara maskinen. Hade faktist väldigt speciella saker där. Känns väldigt dåligt ärligt talat jag tyckte verkligen om den och det som var där på var verkligen speciellt för mig annars hade jag raderat det. neee ska äta lite mer och sörja. 

Anser att jag får tröstäta, var i det landet där ister borde vara nationallrätten och gick ändå ner ett kg. nee ska bygga på lite vinter lager. 

Men aa, om det var du, som igår fick tag på min vackra maskin, aka min mobil, ta hand om den, den är underbar. 




packa, packa... Packad?

Så nu e det dags att packa den stora resväskan och söka sig till den andra sidan. 
Inte andra ANDRA sidan menar andra sidan av atlanten.

Känner mig som en hycklare. landet som står för så mycket ont här i världen blev just mitt nästa resemål, säg en dag jag inte hatat det landet. Well, jäkla släkt som inte kan flytta till mindre själlösa länder. 


By the way, måste påpeka att Kevin Michael har blivit min senaste Afro-Love, "it dont make any difference to me"
 kom i precis rätt tid, den får mig att känna mig så tråkig eftersom att jag inte har ett biracial förhållande.
Ska nog få Arre att byta ras, han kanske har lust att bli.. hmm naah han e bäst så här. 

Men tillbaks till Kevin michaels, han är riktigt bra faktiskt älskar hans röst. Lupe Fiasco är fortfarand en super favorit.

Ska nog starta en revolution i landet där borta någon dag, tills dess ska jag sitta och ta ett bloss med Fidel, han har nog ett och annat råd när det gäller att ignorera västvärldens ideal. Måste säga att det är modigt men uråldrigt. 


Har nog Funderat lite över situationen som råder idag,   förstår inte riktigt hur folk tänker, har gett upp helt när det gäller mänskligehten och just därför vägrar jag källsortera, Varför ska jag försöka rädda naturen när min avkomma inte ens kommer att finnas på grund av att folk inte kan sluta vara så giriga. Nah ska mänskligheten dö ut ska vi fansiken ta med oss naturen ner samtidigt.




Ikon ikon och åter legend

Sitter just nu i soffan och stirrar på tv, har gett mig själv diagnosen alsfluss, även dr. Erik har gjort samma sak.
Däremot så är jag fortfarande pigg nog för att läsa DN. oh mitt kära DN. 

Läste precis en artikel om den alltid lika mytomspunna Che. Det är alltid lika kul att se hur olika författae och journalister framställer honom. Medan vissa getaltar honom som en gud visar andra hans mänskliga sida och vissa tar fram djävulen i honom. 

Ni som känner mig vet hur jag ställer mig politiskt, men detta har inget med politik att göra. detta är om det mänskliga ansvaret. Jag tror personligen att han vänder sig i sin bortglömda grav någonstans i bolivia. Han har blivit sin egen värsta mardröm, en kapitalistisk produkt.

det här är inte bara om che, palestina sjalar har blivit ett mode objekt små barn har på sig de och vet inte ens att de betyder något. kanske bara jag men jag vill att folk ska veta vad de har på sig och varför. Vi bryr oss så otroligt mycke om allt annat att vi glömt att vissa saker faktist är heliga i det sättet att de inte bör användas som mass propaganda. 

Tiderna utan tv kanske var bättre ändå mass media har nog förstört många vackra tankar. 
ähh ska nog ta och sova nu. 
Finns säkert någon där ute som kan rädda mänskligheten om det nu behövs. 

PÅ fredag är det ärtsoppa, på lördag är det fest...

Okej uppdatering sisådär, tio minuter efetr. 
Självklart så orkade jag inte pallra mig till ett fönster så jag satt kvar och sökte igenom det underbara nätet för en liten kort stund och hittade helt plötsligt det mest magnifika någonsin (detta kommer troligast att ändras med tidens gång då jag hittar häftigare sidor), en sida som handlar om 50/60-tals skådisar, oh how I adore!
Blev helt tårögd mina kära ikoner finns alla med på sidan, oc sedan min absoluta the-last-reral-man-favorit finns ju självklart också med, min älskade James Garner! 

http://www.the5thchoir.com/sixtiesgirls.htm - Ett måste för alla!



njäää vi gör om de där lite va... på onsdag är det ärtsoppa, på torsdag är det fest men fredag är ändå dagen som känns bäst, ge mig då soppa för jag kan inte äta!

Jeaapp sjuk och sjukare skulle ja nog kalla mig själv och Latisha (mitt alter ego). 
Aja torsdags var ju en riktigt rolig kväll, var och festade med Asali på Valand, studentklubben. Ja många inbytes studenter var det. kändes ju skoj. 

Men vi fick iaf sällskap av två väldigt fina herrar som jag tänker bespara berömmelsen för och kalla CC. 
de båda var väldigt roliga och ett fint efter-krogen-hungrig-mat-tvång-sällskap. 

var iaf ut med asal idag igen och hade skojj. sitter just nu uppe av en annledning jag inte känner till. Borde sova sängen är trots allt uppvärmd av den ja kallar min pojkvän som ligger där och sussar så sött. 
Men aa, ibland kan man inte sova. 

Nää ska nog ta och spana in vad grannarna gör.. Förresten denna är skriven på det heliga stället, Sandra jag vet att du precis är på väg att garva.

Underbara Torsdag

Ännu en torsdag, ännu en dag man kan stryka från listan av dagar man inte använt sig utav.
Ledig från jobbet o babe e på jobbet, lite ensamt nu men de e lugnt, I will survive!

Nåja, fick reda på att en kompis från gävle är här stan, ska nog ta och tvinga honom o umgås lite. 
Snart är det semester som gäller vilket kommer bli riktigt skönt.  

Satt och funderade på hela konseptet med att data, vissa kör ju på internet grejjen, förstår mig inte riktigt på hur man kan ha ett förhållande genom internet. Verkar inte vara så intimt, jag vill helst se hur en person som man funderar på att ägna mer tid är nödvändigt på hanterar vardagen. 
Aja internet dating eller ej jag trivs med mitt förhållande iaf. 

Såg Die Hard med babe häromdag, Bruce Willis är nog en av de bästa. Hur gammal han än blir så är han Het!  
Nää saknar filmerna med Steve McQueen, James Garner och Marlon, oh my lovely Marlon (Brando självklart).
 Är det bara jag som är Hooked på gamla kändisar, ni vet sånna som fortfarande var manliga, kommentera gärna. 
 
Jag har även gjort den brilljanta iacktagelsen att tv visar för lite tecknat, visst det finns barnkanaler och sånt men jag har ju inga sånna än. När ja var liten så visade 3:an tecknat på eftermiddagen, det va typ scoobydoo och liknande! Jag älskade de, gör det fortfarande iofs. 

Dagens Fråga: Internet Dating, är det bra eller dåligt? 

Smått fundersam...

Sitter hemma med några plattor, de vill säga min pojkväns, inte mina.
Även om min babe har en väldigt bred musiksmak så tycker jag ändå om väldigt få låtar som han faktist sitter o lyssnar på. Saken kan ju vara den att ja varken gillar att dansa till eller lyssna på house eller något liknande.
Men ja har tröttnat på dgaens musik den e tråkig likadan, om de inte handlar om pengar handlar de om att vara annorlunda om inte de, handlar de om att vara rebelisk..

Well ska vi ta en liten sanningsstund nu? Ingen jädra artist är rebelisk längre! Att vara annorlunda är normen nu för tiden och jag är trött på de, jag är däremot en av de som anser mig vara normal.

Ne jag saknar riktig musik, ni vet sånt som verkligen får en att känna hur stort det egentligen är!
Vad hä'nde med de gammla 50-60-tals kvarteterna som stog och knäppte fingrarna i takt eller med fenomenala band som Queen, visserligen har min älskade Freddie dött men hans röst och hans framträdanden är ändå oslagbara!

Ne musiken är inte densamma, för stor sexfixering, för mycke "hey kom o gnid dig mot mig". Och förresten, Dj's nu förtiden verkar ha glömt va som va bra! och ja gnäller nu, men jag saknar de som jag anser mig vara riktig musik!

The Ark får de att funka faktist, men fortfarande Queen är förevigt bäst.. Bon jovi också på ett hörn. Varför inte bara säga så här, 80-talet... DÅ hade man smak!


image3
Queen, förevigt oslagbara!


image6
För er som inte vet, The Tams.

En Gävlebo i Göteborg

Nu e de snart två månader sen ja packade min, förövrigt rktigt stora resväska, och tog tåget ner till västkustens pärla, nämligen Gbg. Så va säger man, lätt o få jobb svårare med lägenhet. Dock har jag iaf fixat boende ett tag framöver så jag behöver inte oroa mig om det än så länge. Jobb, har nog haft lite för många jobb, men nu e jag iaf inne på mitt fjärde jobb och trivs, ska nog vara kvar där ett tag.

Visst saknar man sitt lilla Gävle ändå. Har trots allt växt upp där och vanorna sitter ju inne. Plus at i Gävle har vi inga spårvagnar, de ack så mordiska maskinerna, bussarna e något man saknar. fast ja tar ändå bussen hem går ingen vagn hit och jag bor ändå centralt, jag har bara 5 min till lisebarg , you gotta love it!

Så dagens handlingar har ju inte varit så produktiva, eler joo hittad een 50-lapp på bussen, har hittat en jädrans mycke pengar på sistonde och en klocka.

Så helgens äventyr var ju av måtta, var ut torsdag och fredag, såg Pras (The Fugees), ja 'nnu en föredetting man kan kryssa bort från listan. Kommer ut hög på scenen och vet inte ens vilken sad han är i... Kändes verkligen som att han hade kul. Snubben hade inte ens hyfs nog att dra upp gylfen. men heey, DeDe va heeet underbar, shieeet önksar verkligen att ja ser ut som henne när ja e 35!

 
DeDe o Pras, lätt att ja ska se ut som henne när ja e 35, hone en gudinna!
image2
Och här förklarar ja för Pierre att Hans gylf är öppen, detta är även en förklaring av vad sprit gör med en person.



Så Fredagen va ju helt chill drog ut med babe o kompisarna efter jobbet, lite tröttsamt men heey porque noo!?
Hade iaf skoj, var det vanliga folket men wish, BLÄÄ aldrig igen. Hemskt ställe. Hittade däremot en klocka i trappen.


Så ne ska nog ta o avrunda detta nu ska nog ta o störa Sara på jobbet, behöver lite company på stan.  Men tills nästa gång och nästa uppdatering, Dra upp gylfen God Dammit!


Dagens Fråga: Kan man bli en föredetting innan man ens varit DET??


RSS 2.0